Воскресенье
19.05.2024
21:16
Форма входу
Пошук
Календар




Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 29
Друзі сайту
Церква.info: Офіційний веб-сайт УПЦ Київського Патріархату

український каталог
Фотографія 1
<"Свято-Покровський чоловічий монастир
Житомирсткої єпархії УПЦ КП
Попільнянський район с.Білки ">
Lemky.com
ХРАМ УСПІННЯ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ(Чернівці) Київська православна богословська академія


+Братство;)

Пластовий портал

Братство св. вмч. Варвари

Одигитрия

Миколай про тебе не забуде


Статистика
ПОДІЛИТИСЯ

Свято-Вознесенська парафія УПЦ КП Донецька єп. м.Дружківка

Блог

Головна » 2013 » Ноябрь » 1 » Вічна пам"ять спочилому благочинному Краматорського району.
20:15
Вічна пам"ять спочилому благочинному Краматорського району.
    На сімдесят сьомому році життя спочив в Бозі високопреподобний архімандрит Павло (Маслеєв). 28 жовтня зупинилося серце цього священника з великої літери, монаха та духівника.

    З глибоким сумом згадуємо цю високодуховну людину, прекрасного духівника, люблячого батька . "Воістину це був справжній старець, таких в сучасному світі не зустрінеш. Ця людина до останнього свого подиху думала лише про свою церкву, паству та духовних чад" - сказав в своєму прощальному слові правлячицй архієрей, високопреосвященніший владика Сергій.

    Багато народу зібралося в цей скорботний день аби віддати останню шану духовному отцю та провести його в останній шлях. 

    Досить приємно було бачити, що попрощатися з отцем Павлом прибуло не тільки духовенство району, але і багато людей з усієї області, попрощатися з архімандритом Павлом приїзджали навіть священники- побратими з московського патріархату та автокефальної церкви. Просто не передати цієї великої втрати, суму та скорботи, яку відчувають сьогодні рідні, близькі та духовні чада цього побожного старця.

    Архімандрит Павло за своє життя відкрив не одну парафію, будував церкви, щиро і віддано служив українськй православній церкві. Отець Павло мав талант від Бога лікувати душі і тіла людей, мав сильний дар молитви та слова, вміння прозорливості. Це проста, щира і любляча людина запалила в серцях і душах людей палкий вогонь Христової любові. Віримо, що той сум, що сьогодні огортає кожну людину, яка мала хочаб раз можливість поспілкуватися з батюшкою. неодмінно переміниться на величезну радість, адже втративши такого духовного велетня на землі, ми отримали несумнівно духовного заступника на небесах.

    Отець Павло - це свічка, яка догоріла на землі, але ніколи незгасне біля престолу Божого на небесах…

  Невимовний сум огортає не тільки рідних високопреподобного отця, але і кожну людину, яка мала змогу бути знайомою з отцем Павлом.

   Усю нічь священнослужителі відправляли поховальну службу, безлічь народу сходилося щоб попрощатися з духівником, воістину таких людей досить тяжко знайти не тльки в Донецькій єпархії, але і на теренах сучасної України взагалі.

   Від імені Свято-Вознесенської громади м. Дружківка виголошуємо співчутя родині спочилого співслужителя, а також овдовілій парафії, розділяємо Ваш сум… Молимось за вічний покій і дарування Царства Небесного спочилого побратима – архімандрита Павла(Маслеєва)

    
Переглядів: 1029 | Додав: дионисий | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: