Воскресенье
19.05.2024
23:46
Форма входу
Пошук
Календар




Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 29
Друзі сайту
Церква.info: Офіційний веб-сайт УПЦ Київського Патріархату

український каталог
Фотографія 1
<"Свято-Покровський чоловічий монастир
Житомирсткої єпархії УПЦ КП
Попільнянський район с.Білки ">
Lemky.com
ХРАМ УСПІННЯ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ(Чернівці) Київська православна богословська академія


+Братство;)

Пластовий портал

Братство св. вмч. Варвари

Одигитрия

Миколай про тебе не забуде


Статистика
ПОДІЛИТИСЯ

Свято-Вознесенська парафія УПЦ КП Донецька єп. м.Дружківка

Блог

Головна » 2014 » Февраль » 20 » Спаси Країну!!!
18:44
Спаси Країну!!!
Слава Ісусу Христу!
Дорогі брати та сестри! 

Я вельми стурбований подіями, які відбуваються в українській державі, зокрема в місті Києві!!! Політичне свавілля і повний безлад панує в нашій державі! Безневинних дітей, дорослих та літніх людей безпощадно вбивають та чинять фізичне насилля! Те, що ви можете спостерігати з екранів ваших телевізорів, навіть на 50% не передають реальну ситуацію, яка відбувається в Києві. Мирні жителі налякані, супермаркети, магазини та навіть прості вуличні кіоски закриваються. Ті, які ще відкриті переповнені людьми, кожен скуповує необхідні продукти, адже ймовірно, що в місті Києві буде оголошено "надзвичайний стан". Дороги, мости та залізничні колії заблоковано. Так звані "тітушки" розійшлися великими групами по місту, безпощадно нищать торгові лавки, кіоски та магазини, б"ють мирних людей! Діти та дорослі бояться виходити з своїх помешкань. Майже в кожному районі міста збираються люди, які постійно скандують гасла на підтримку майдану. Кожна людина стривожена та налякана, люди зі сльозами на очах чекають кожної хвилини нових провокацій та протизаконних дій з боку влади. По дахах будинків ходять снайпери, котрі стріляють переважно в молодих людей і це не тільки в центрі , але вже і в спальних районах міста. Люди, які потрапляють в лікарню з колотими чи вогнепальними ранами тут же, без надання невідкладної медичної допомоги, арештовуються міліцією і зникають безвісті. При Михайлівському Золотоверхому монастирі постійно діє хірургічний кабінет, котрий розміщений в трапезному храмі Івана Богослова, тут надають швидку медичну допомогу всім постраждалим, обслуговуючи близько двох тисяч людей за добу. Цілодобово в монастирі лунає молитва. Досить моторошно чути, коли увесь час лунають дзвони монастиря на фоні пострілів та криків атаки з боку Беркутівців... Центр міста знищений, розібрана бруківка, спалені приміщення... Міліція передягнута в цивільне разом із звільненими людьми з в"язниць стріляють в Беркутівців, стрворюючи провокації, буцім-то це роблять учасники майдану. Ріками проливається кров, жертв від сутичок приховують. Якщо на даний момент офіційна цифра жертв становить 48 чоловік, то не офіційна, яку не оприлюднюють, вже давно сягнула більше 200 чоловік.
Глава Української Православної Церкви Київського Патріархату, патріарх Філарет, видав указ з забороною під час богослужіння на ектеніях не молитися за владу, уряд та військо!!! Влада, яка дозволила такі кровопролиття та вбивства не заслуговує молитви за себе. Церква не може осторонь спостерігати за цим, вона в своїх молитвах не може підтримувати таку владу!!!
Звертаюся зараз до всіх християн, до всіх жителів України, а також небайдужих громадян сусідніх держав. Прошу Вас усіх об"єднатися в спільній та щирій молитві за Україну за її спокій, мир та українській народ!!! Закликаю до єдності український народ! Єдине, що потрібно зараз для нас не впадати в паніку, адже панічний стан тільки загострить ситуацію і приведе до невиправних помилок. 
Браття та сестри, гуртуємся молитовно! Нам може допомогти тільки Господь Бог! Співгромадяни не піддавайтеся на провокації!... Для України настав тяжкий час, дуже прикро, що нині наша ненька Україна, перед очима всього світу представлена як якась терористична держава! Це не правда!!! Це все брехня і провокація!!! Тому я закликаю закордонних читачів серйозно сприйняти цей текст!!! 
Вірю, що Україна зможе до кінця витримати ці протистояння! Знами Бог!!! А ЯКЩО БОГ З НАМИ, ТО ХТО ПРОТИ НАС??? 
Нехай кожен не байдужий стане сьогодні до молитви!!! І не важливо якого ви віросповідання, чи до якої конфесії відноситеся, головне, щоб Ви пам"ятали, що Ваша молитва необхідна, що від вашої молитви залежить доля української держави та українського народу, єднаймося, бо разом ми сила!!! Тільки єдність, молитва та покаяння здатні врятувати Україну від цієї трагедії!
Кожного не байдужого, прошу лайкнути це повідомлення, а також перепостити собі на стіну! 
З молитвою за Україну та український народ смиренний перед Богом ієромонах Діонісій (Васильєв)
Слава Ісусу Христу!!!
Слава Україні!!!
Героям слава!!!
Переглядів: 510 | Додав: дионисий | Теги: Майдан, Донецька єпархія, Свято-Вознесенська парафія, Діонісій Васильєв!, єдність, Дружківка, Спаси країну | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: