Четверг
09.05.2024
01:34
Форма входу
Пошук
Календар




Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів записів
Наше опитування
До якого віровизнання ви належете?
Всего ответов: 54
Друзі сайту
Церква.info: Офіційний веб-сайт УПЦ Київського Патріархату

український каталог
Фотографія 1
<"Свято-Покровський чоловічий монастир
Житомирсткої єпархії УПЦ КП
Попільнянський район с.Білки ">
Lemky.com
ХРАМ УСПІННЯ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ(Чернівці) Київська православна богословська академія


+Братство;)

Пластовий портал

Братство св. вмч. Варвари

Одигитрия

Миколай про тебе не забуде


Статистика
ПОДІЛИТИСЯ

Свято-Вознесенська парафія УПЦ КП Донецька єп. м.Дружківка

Блог

Головна » 2015 » Январь » 31 » Церква і держава! Сьогодення для Сходу країни. Важливі задачі!
20:36
Церква і держава! Сьогодення для Сходу країни. Важливі задачі!

Основними важілями керування народом була держава і Церква! Досить смішно і сумно бути присутнім на деяких круглих столах, які організовують гості з Києва. "Гості з Києва" приїзжають і починають розповідати нам жителям Донбасу, як ми живемо, а потім починають повчати, як ми маємо жити, що робити... Друзі, браття, українці! Зрозумійте нарешті, що активна частина національно свідомих жителів, все і без Вас добре розуміє! Нам потрібна реальна підтримка, а не пуста балаканина, ми на місцях вже працюємо в багатьох напрямках, саме в тих в які Ви нас хочете спрямувати, ми напівдорозі! Ваша задача нам не старт дати, ми стартонули давно, ваша задача нас навчити і допомогти рухатися далі! Ми втомилися від того, що проросійська влада, проросійське телебачення і преса не висвітлює ті питання і ту роботу, яку ми проводимо... МИ РОБИМО БАГАТО!!!! На всих сферах соціального життя!
Особисто я свою діяльність спрямовую на те, щоб поширити духовність в цій місцевості. Як не сумно говорити, але мушу констатувати той факт, що Російська Церква на Сході вщент знищила не тільки українство, але і духовність! Людей зведено до того рівня, що вони тілько виконують обряд, навіть не розуміючи чому і для чого! Церква - це не якась містично-магічна структура, а на сам перед живе об"єднання громадян, котре є Тілом Христовим! Церква - це не споруда, не культовий будинок, але громада людей! "Де двоє чи троє зібралися в ім"я Моє там і Я посеред них" - говорить Господь! Нагадаю всім нам часи держави під назвою - Річь Посполита, чому духовність і культура на Західній Україні та Центральній набагато вища ніж на Сході, та тому, що в свій час браття католики монахи -єзуїти, напротивагу московській церкві повстали і почали нести просвіту і науку в народ. Завдяки їм в свій час і до нині славляться такі навчальні заклади, як Острозька академія, Києво-Могилянська ітак далі. Сьогодні нам слід сколихнути Схід! Повстати проти тої системи, яка є в Московському Патріархаті, показати, що є Церковна структура, яка вільна від корупції, від такс на виконання треб, а також, та яка не хоче щоб народ був у невіданні і виконував тільки обрядову частину, адже вона не настільки важлива порівняно з духовною. Я намагаюсь, тут на Сході ,донести ці важливі питання до народу!
Сьогодні я готовий стати плічь-о-плічь з представниками будь-яких конфесій, аби духовно збагатити народ, дати їм духовну освіту, християнську любов! Страшні часи спідкали нашу землю, сьогодні йде війна, сьогодні повстає брат на брата! МИ релігійні діячі, повинні зробити всі потрібні і важливі кроки аби зупинити те що відбувається, закликати народ до миру, єднання, братерності! Сьогодні ми маємо об"єднати народ, а вже завтра, коли закінчиться все те страхіття, що нині панує на нашій землі, тоді будемо говорити на богословські теми, тоді будемо з вами сперечатися на рахунок догматичних розбіжностей! Сьогодні наш святий християнський обов"язок об"єднати народ і прикласти всі зусилля аби привести його до миру! Сьогодні ми повинні показати людям, що на противагу МП є ще громади, яким болить доля Україні і що вони будуть боротися до останнього! Ми повинні зруйнувати Московську ідеологію руйнування нашої держави!!!! З нами Бог! З нами Україна! Слава героям!

Переглядів: 501 | Додав: Dionisij | Теги: Донецька єпархія, Дружківка, Діонісій Васильєв, УПЦ КП., УПК КП | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 bogunenkovalery  
0
Велике спасибі Вам за Вашу позицію і працю!

Имя *:
Email *:
Код *: