Понедельник
20.05.2024
02:06
Форма входу
Пошук
Календар




Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів записів
Наше опитування
До якої з православних конфесій ви належите?
Всего ответов: 44
Друзі сайту
Церква.info: Офіційний веб-сайт УПЦ Київського Патріархату

український каталог
Фотографія 1
<"Свято-Покровський чоловічий монастир
Житомирсткої єпархії УПЦ КП
Попільнянський район с.Білки ">
Lemky.com
ХРАМ УСПІННЯ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ(Чернівці) Київська православна богословська академія


+Братство;)

Пластовий портал

Братство св. вмч. Варвари

Одигитрия

Миколай про тебе не забуде


Статистика
ПОДІЛИТИСЯ

Свято-Вознесенська парафія УПЦ КП Донецька єп. м.Дружківка

Блог

Головна » 2013 » Июль » 26
Дякують Господа за отримані блага або просять Його, Богородицю і святих про дарування милості на особливому Богослужінні — молебні. Молебні бувають громадські та приватні, до останніх належить Богослужіння за здоров’я. Звершуються молебні не тільки в храмах, а й в полях, каплицях або приватних будинках.
Просмотров: 1479 | Добавил: Dionisij | Дата: 26.07.2013 | Комментарии (0)

 21.07.2013р. В нашому храмі відбулося перше заняття "Недільної школи для дорослих". Викладати основи християнських знань буде бакалавр богословських наук, настоятель храму - ієромонах Діонісій (Васильєв). Лектор наголосив на тому, що подібні заняття конче необхідно відвідувати кожному парафіянину, адже через складні історичні обставини, християни, що повинні вірувати в Живого Бога, Його Батьківську любов і мати справжню християнську живу віру, поступово із свідомих вірних, що живуть постійним Євхаристійним життям, перетворилися на неосвідчених прихожан, які виконують тільки обряд, живуть обрядовим життям і не розуміють чому відбувається так, а не інакше... "Немов, сліпі вівці, розбігаються в різні сто ... Читать дальше »
Просмотров: 714 | Добавил: Dionisij | Дата: 26.07.2013 | Комментарии (0)

 З робочим візитом архієпископ Донецький і Маріупольський Сергій разом з настоятелем парафії Св. Філарета Милостивого ієреєм Володимиром Фурсовим  відвідав два храма м. Краматорськ. Владику зустрічали помічник благочинного прот. Ігорь Ананьєв та протоієрей Олександр Танчук-настоятель парафії Св. Вмч. Пантелеймона. В цих двох храмах проводиться ретельний  ремонт приміщень з монтажом  куполів та хрестів. Вся праця здійснюється за рахунок добровільних пожертвувань віруючих парафіян. Владика залишився задоволеним роботою настоятелів та будівничих і побажав всім терпіння та плідної праці.
Просмотров: 405 | Добавил: Dionisij | Дата: 26.07.2013 | Комментарии (0)

Донецька єпархія (до 2000 року – Донецько-Луганська) УПЦ Київського Патріархату була створена з благословення Святійшого Патріарха Філарета у 1992 році.

Першою громадою в Донецькій області була парафія св. Петра і Павла в с. Свободне Тельманівського району, потім стали організовуватися парафії в Донецьку, Приазов’ї, Слов’янську і Краматорську. За роки існування єпархії вдалося досягнути майже стовідсоткової присутності Київського Патріархату в Старобешевському і Тельманівському районах. Разом з утворенням парафій будувалися і храми. Особливою красою відзначаються храм Казанської ікони Божої Матері в селі Кузнєцово-Михайлівка, розписи якого увійшли до п’ ... Читать дальше »

Просмотров: 486 | Добавил: Dionisij | Дата: 26.07.2013 | Комментарии (0)